VIDEO Ninsoare ca în miez de iarnă la Braşov

VIDEO Ninsoare ca în
miez de iarnă la Braşov

Iarna nu se dă plecată uşor. FOTOSimona Suciu

Dacă zilele trecută a nins în zonele mai înalte, în această dimineaţă iarna şi-a intrat în drepturi şi în municipiul Braşov. Ploaia mocănească în ultimele două zile a fost înlocuită cu fulgi mai de zăpadă.

Iarna nu se dă plecată deşi  suntem în luna aprilie. La Braşov a căzut azi zăpada mielilor, iar temperaturile s-au apropiat de 0 grade Celsius. Braşovenii care sperau că îşi pot petrece weekendul în aer liber trebuie să se îmbrace gros dacă vor să facă o plimbare. Meteologii spun că vremea rece va persista până mâine şi că abia luni vom avea tempetaturi ce vor depăşi 10 grade Celsius. Veştile nu sunt deloc bune nici pentru săptămâna viitoare. De marţi seara se întorc ploile şi nici de Paşte nu vom avea vreme prea frumoasă.

Şoferii care s-au grăbit să îşi înlocuiască anvelopele de iarnă cu cele de vară trebuie să circule cu atenţie deoarece carosabilul este alunecos. Zilele trecute a nins abundent şi în Poiana Braşov şi Predeal. Pârtiile sunt închise, dar turiştii pot face liniştiţi oameni de zăpadă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: