VIDEO Nebunie în trafic. Ce a putut să facă un şofer pe străzile Braşovului

VIDEO Nebunie în trafic. Ce a putut să facă un şofer pe străzile Braşovului

Un clip în care este surprinsă o maşină galbenă, la o intersecţie din oraşul Braşov, în timp ce intră pe contrasens, a devenit virală în rândul internauţilor.

Imaginilea postate de Adi Popoiu pe Facebook a strâns peste 200.000 de vizualizări într-o singură zi şi a fost distribuită de peste 2.000 de ori, în timp ce aproape o mie de oameni au comentat pe marginea ei.

Clipul cu titlul „Atenţie! În curând se va schimba sensul de circulaţie în Braşov” prezintă imagini în care se vede o maşină galbenă, care se strecoară la o intersecţie aglomerată şi intră pe contrasens, blocând practic traficul. Celelalte maşini, care circulau regulamentar, au fost nevoite să oprească, în timp ce şoferul vehiculului galben a înaintat fără emoţii. „E venit din Anglia”, comentează un internaut, în timp ce alţii susţin că, probabil, şoferul ar fi sub influenţa alcoolului sau a substanţelor narcotice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: