VIDEO Imagini revoltătoare postate pe Facebook. Un pui de urs ţipă speriat după ce este capturat şi împuns cu băţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ursuleţul a fost împuns cu un băţ, spre amuzamentul oamenilor din apropiere. FOTO: Captură video
Ursuleţul a fost împuns cu un băţ, spre amuzamentul oamenilor din apropiere. FOTO: Captură video

Un videoclip în care se văd mai mulţi oameni în timp ce maltratează un ursuleţ a fost postat pe un gup de protectia animalelor pe Facebook.

Videoclipul a fost postat însoţit de un scurt comentariu: „Ajutor! Comuna Augustin, Braşov!”. Imaginile n-au rămas fără ecou şi au stârnit revolta internauţilor, mai ales că, deşi animalul se zbate disperat, oamenii care l-au prins se amuză şi îl înţeapă cu un băţ. 

Portalul NewsBv.ro notează că acest caz a ajuns şi în atenţia Asociaţiei Milioane de Prieteni, care administreaza Rezervaţia de urşi de la Zărneşti. Potrivit sursei citate, filmul a fost realizat sâmbătă, 15 iunie, în comuna braşoveană Augustin. Între timp, ursuleţul a fost eliberat de cei care l-au prins, însă totul s-ar fi putut termina prost pentru ei, în condiţiile în care ursoaica a fost zărită chiar în zonă cu alt pui, căutându-şi ursuleţul.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Braşov au anunţaţt că au fost luate primele măsuri în acest caz. „Serviciul de profil din cadrul IPJ Braşov va constitui dosar penal pentru braconaj, respectiv rănirea sau schingiuirea animalelor, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea. A fost informat şi administratorul fondului de vânătoare din zona respectiva”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite