VIDEO Imagini cutremurătoare: cum s-a prăbuşit în râpă un autocar cu 28 de turişti la Cheile Grădiştei

VIDEO Imagini cutremurătoare: cum s-a prăbuşit
în râpă un autocar cu 28 de turişti la Cheile Grădiştei

Autocarul a ajuns în răpa de pe marginea drumului. FOTOISU Braşov

Imaginile cu autocarul care iese de pe şosea şi se prăbuşeşte în râpa de pe marginea drumului demonstrează ce poliţia a stabilit deja. Accidentul s-a produs din vina şoferului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul a avut loc duminică dimineaţa, în zona complexului Cheile Grădiştei Fundata, dar filmarea a apărut după câteva zile pe internet. Pe imaginile filmate de un turist se vede cum şoferul încearcă să întoarcă autocarul în curbă. Nu reuşeşte, iar autovehicului se prăbuşeşte în râpă. Din fericire autocarul nu avea viteză şi s-a oprit rapid. În autovehicul erau 28 de pasageri plus şoferul. Şase persoane au suferit răni uşoare şi au fost ajutate să iasă din autocar. Nu au necesitat internarea în spital.

Poliţia a stabilit încă de atunci că vina pentru accident aparţine şoferului. „Un bărbat de 26 de ani care a condus un autocar pe un drum privat ce face legătura între DN73F şi un complet turistic din Fundata, pe sensul de coborâre, a pătruns pe contrasens şi a ieşit în afara părţii carosabile“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov. 

SURSA VIDEO: FACEBOOK ACTUALITATEA ARGESEANA

Şoferul autocarului a fost testat şi analizele au arătat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. S-a întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: