VIDEO Furt în direct. Un hoţ sustrage o bicicletă în mai puţin de un minut fără să îi pese că este filmat

VIDEO Furt în direct. Un hoţ sustrage o bicicletă în mai puţin de un
minut fără să îi pese că este filmat

Hoţul a fost filmat de camerele de supraveghere. FOTO youtube.com

Tupeul hoţilor nu mai are nici o limită. Un astfel de infractor a furat o bicicletă din faţa Bazinului Olimpic, ziua în amiaza mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă bicicleta era asigurată cu lanţ şi lacăt, acest lucru nu l-a descurajat pe hoţ. A reuşit să fure bicicleta în mai puţin de un minut. S-a urcat pe ea şi dus a fost. Se pare că ştia de camerele de supraveghere de la Bazinul Olimpic deoarece a purtat tot timpul o glugă pe cap şi a stat cu spatele la cameră.

Proprietarul a făcut rost de filmare şi a făcut-o public sperând ca hoţul să fie prins. „Acesta este individul care mi-a furat bicicleta! (mărime cadru L 19″) Serie LY2C031024. Din faţa Bazinul Olimpic Braşov (Bd-ul Gării nr. 21), mi-a fost furată bicicleta personală, de concurs, un Kross Level B3 29er (2012), cu tot cu cablul cu cifru. Bicicleta este aproape nouă, şi nu are nici o modificare tehnică sau vizuală. Pe camerele de supraveghere de la bazin, apare un individ de maxim 1,70m înălţime, avea bluza de trening cu glugă pe cap, de culoare gri şi pantaloni scurţi tot gri... cu gambele descoperite şi adidaşi albi. Avea rucsac de culoare negru cu roşu, în care a avut unealtă cu care mi-a tăiat cablul. Dacă o vedeţi prin oraş şi bănuiţi că seamănă, are pedala metalică din dreapta, vopsită negru însă este zgâriată lateral de la o bordură.

Are un punct negru pe partea superioară a barei orizontale a cadrului (a sărit vopseaua gri).... Faţă de poză are montat suport de pompă+pompă (dacă o mai fi), suport pentru recipient lichide, suport pe ghidon pentru ceas detaşabil Bontrager, suport pentru lamăa de noapte, iar sub şa, are un clips unde se prinde o gentuţă pentru lucruri personale. Scrie mare KROSS cu argintiu pe negru, pe bară transversală a cadrului. Bicicletă este foarte înaltă, roţile mari de 29 inch... este posibil să fie singurul model din oraş!!! Dacă o vedeţi şi aveţi posibilitatea, nu ezitaţi să sunaţi la 112 la Poliţia Braşov - Secţia 3. De altfel dacă există posibilitatea să faceţi poză cu telefonul, sau orice va trece prin cap să mă ajute să o recuperez... Mulţumesc!, scrie proprietarul în mesajul său.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: