VIDEO Demonstraţie de breakdance în Gara Braşov

VIDEO Demonstraţie de breakdance în Gara Braşov

Tinerii au dansat în Gara Braşov. FOTOcaptura youtube.

Un grup de tineri a transformat Gara din Braşov în ring de dans şi au făcut  o demonstraţie de breakdance. Dacă unii călători au apreciat spectacolul, alţii au chemat poliţia.

Tinerii au dansat în clădirea principală a gării sub ochii călătorilor curioşi. Fiecare membru al grupului de dansatori şi-a dovedit măiestria în arta dansului de stradă. Fie că au stat în cap, au încercat acrobaţii destul de periculoase, fie că doar au dat din mâini, rând pe rând tinerii au avut fiecare câte un solo. Totul sub privirile prietenilor, dar şi ale călătorilor. Fiecare a încercat să demonstreze că este cel mai bun şi să smulgă cât mai multe aprecieri. Se ştie că în dans concurenţa e bună.

Unii dintre spectacori chiar le-au aplaudat prestaţia şi au luat spectacolul tinerilor ca pe ceva inedit, nu ca pe o tulburare a liniştii publice. Bineînţeles că totul a fost filmat şi urcat pe youtube. Distracţia tinerilor a fost însă întreruptă după câteva minute când în gara au sosit poliţiştii chemaţi probabil de călătorii care nu au fost impresionaţi de spectacol, ci mai degrabă deranjaţi de muzică şi de comentariile cam gălăgioase ale tinerilor. Nici la sosirea poliţiştilor tinerii dansatori nu şi-au pierdut buna dispoziţie, dar au încheiat spectacolul. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: