VIDEO O bătrânică a fost jefuită ziua în amiaza-mare de doi copii. „Săraca nici nu a apucat să se întoarcă”. Suspecţii au fost identificaţi şi reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrânică a fost jefuită de doi copii în zona Griviţei din Braşov. Incidentul, petrecut în jurul orei 12, a fost surprins de camera de supraveghere montată în apropiere. Poliţia îi caută pe infractori.

UPDATE 21.00. Cei doi agresori au fost identificaţi de poliţişti cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere. Au fost prinşi în Măieruş şi reţinut. Ambii sunt minori. Unul are 15 ani, iar celălalt 16 ani. 

Un braşovean a postat pe pagina lui de Facebook clipul în care bătrâica care se deplasează cu greu pe o stradă din zona Griviţei rămâne fără plasa pe care o ţinea la spate. În imagini se vede un copil care îi smulge plasa şi fuge alături de complicele lui, care-l aştepta la câţiva metri. 

„Distribuiti aceasta filmare! Poate astfel reusim sa oprim aceste gunoaie umane. Zona: Grivitei”, a scris pe Facebook braşoveanul care a postat clipul. 

Poliţia e pe urmele infractorilor

„In jurul orei 14.00, Politia a fost sesizata cu privire la cele surprinse de camera de aupraveghere. Se desfasoara cercetari si activitati investigative, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lanja Jidecatoria Brasov, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie”, se arată într-un comunicat. 

„Un bătrân a fost înjunghiat”

Clipul a fost distribuit de pese 1.000 de persoane în câteva ore şi are zeci de comentarii: 

„În urma cu vreo 2 saptamani...un batran a fost injunghiat tot intr-o astfel de zona in Grivitei, dar nici vorba de politie locala... Poate ar trebui facute sesizari catre dumnealor..”, a scris un bărbat. 

„Săraca bătrânica nici nu a apucat sa se întoarcă ! Incredibil! Bine că nu i-au facut şi alt rau ! Merita batutuţi şi iar bătuţi nemernicii !”, a scris altcineva. 

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite