VIDEO Agenţi de pază filmaţi când înjură un şofer în trafic, îl scuipă, îi arată semne obscene şi dau cu pumnul în maşină. Poliţia a deschis o anchetă

VIDEO Agenţi de pază filmaţi când înjură un şofer în trafic, îl scuipă, îi arată semne obscene şi dau cu pumnul în maşină. Poliţia a deschis o anchetă

Doi angajaţi ai unei firme de pază din Braşov, care se deplasau cu maşina de serviciu, au fost filmaţi când opresc autoturismul în mijlocul drumului şi înjură un şofer care se pare că nu le-a permis să depăşească coloana. Agenţii îl scuipă, îi arată semne obscene şi dau cu pumnul în maşină. Poliţia Braşov a anunţat că s-a autosesizat şi au fost deschise mai multe dosare de cercetare.

Imaginile au fost postate pe Facebook, în mai multe grupuri.
 
”Poftim, «badigarzi» la Braşov! Cine spunea că «pumnii mei minte nu are», mare dreptate avea. Supăraţi nevoie mare gealaţii că nu au vrut şoferii să îi lase să depăşească o coloană de autoturisme, s-au răzbunat pe unul dintre ei, l-au înjurat, i-au dat cu pumnii în maşină, l-au ameninţat, l-au scuipat”, este comentariul care însoţeşte imaginile.
 
 
Poliţiştii din Braşov au anunţat că s-au autosesizat şi au fost deschise mai multe dosare de cercetare.
 
”Poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică Braşov, s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «purtare abuzivă». De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Braşov s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederi ale legislaţiei pe linie rutieră. Totodată, la nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Feldioara este înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «distrugere»”, a declarat agent şef Nadia Olaru, din cadrul Poliţiei Judeţene Braşov.
 
Sursa citată a precizat că, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţia legală pentru fiecare dintre situaţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: