Veniţi vineri în Piaţa Sfatului şi ajutaţi familiile sărace

Veniţi vineri în Piaţa Sfatului şi ajutaţi
familiile sărace

Braşovenii sunt aşteptaţi să aprindă o lumânare şi să facă donaţii.

Organizatiile Caritas din România organizează simultan, vineri, 11 octombrie 2013, ora 18.00, în  33 de orase din tară, cel mai amplu gest de solidaritate si generozitate fată de familiile lovite de sărăcie.

Peste 5 000 000 de romani trăiesc sub pragul sărăciei, conform Institutului National de Statistica, dintre care peste 1. 300 000 supravieţuiesc sub pragul sărăciei absolute.

Hrana insuficentă si necorespunzăroare, conditiile precare de locuit, bolile, somajul părintilor, lipsa banilor pentru a asigura educatia copiilor sunt cauze care pun în pericol exisenta multor familii din România.

Sub îndemnul “Vino” si „Aprinde o stea”, in cel de-al patrulea an in care Brasovul participa la acesta actiune, participanţii vor primi si vor aprinde lumânări in Piata Sfatului din Brasov, fiecare flacară reprezentînd simbolic o familie care se confrunta cu sărăcia şi marginalizarea socială. Donatiile pe care le oferă vor fi folosite pentru alimentele de Craciun donate familiilor nevoiase.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările