Vacanţă la muzeu. Copiii sunt aşteptaţi cu ateliere interactive

Vacanţă la muzeu. Copiii sunt
aşteptaţi cu ateliere interactive

Copiii sunt aşteptaţi la Muzeu. FOTOCasa Mureşenilor

Muzeul „Casa Mureşenilor“ organizează în vacanţa intersemestrială un program de educaţie muzeală în zilele de 6, 7 şi 8 februarie 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Programul se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani şi se va desfăşura zilnic în intervalul orar 10.00-12.00. Fiecare atelier costă 5 lei de persoană. Numărul maxim de participanţi dintr-o grupă este de 25 de copii. Dacă solicitările vor depăşi numărul alocat, se va forma o a doua grupă pentru intervalul orar 12.00-14.00.Înscrierile se fac la telefon 0268/477864. Pentru informaţii suplimentare referitoare la activităţile propuse, contactaţi-l pe Ovidiu Savu, coordonatorul programului.

Activităţile propuse pentru această vacanţă sunt următoarele:

6 februarie 2018 - „Atelier de experimente electrostatice”, derulat de Ioana Duică şi „Arta gravurii”, derulat de restaurator Ioana Alina Borcan

7 februarie 2018 - „Bucurii pentru mari şi mici din hârtie şi lipici cu sclipici”, derulat de Maria Bălăceanu 

8 februarie 2018 - „Publicitatea - ieri şi azi”, derulat de Marinela  Loredana Barna şi Primul program de educaţie muzeală dedicat Centenarului Marii Uniri de la 1918 în cadrul căruia se va descoperi şi expoziţia Trench Art - Arta tranşeelor, desfăşurat de Ovidiu Savu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: