Un bărbat dispărut de câteva zile a fost găsit mort într-un pârâu

Un
bărbat
dispărut de câteva zile a fost găsit mort într-un pârâu

Bărbatul dispăruse de acasă de câteva zile. FOTObzb.ro

Bărbatul de 32 de ani a fost găsit mort într-un pârâu. Era tatăl a patru copii şi fusese dat dispărut de familie de câteva zile.

Marius Rusu (32 ani) nu a mai fost văzut din 22 februarie. Bărbatul locuia în localitatea Părău, era căsătorit şi avea patru copii. Familia l-a căutat peste tot, iar în final a reclamat dispariţia s-a la poliţie. Bărbatul a fost însă găsit mort în albia unui pârâu din localitatea natală. Potrivit primelor examinără cadavrul nu prezinte urme de violenţă.

„În urma activităţilor de căutare întreprinse de către poliţişti la semnalarea, din partea familiei, a dispariţiei de la domiciliu, în data de 23 februarie a.c., a unui bărbat de 32 ani, din localitatea Părău, ieri, în jurul orei 17.00, cadavrul acestuia a fost găsit în albia unui pârâu. S-a dispus transportarea acestuia la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.
Poliţiştii au întocmit dosar penal, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Făgăraş şi efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: