Un tren a deraiat după ce a lovit o vacă

Un tren a deraiat după ce a lovit o vacă

Trenul a deraiat la Cristian. FOTOArhivă.

Un tren personal care venea de la Zărneşti spre Braşov a deraiat în această dimineaţă după ce locomotiva a lovit o facă scăpată dintr-o cireadă. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar circulaţia feroviară este întreruptă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române traficul feroviar pe linia secundară de cale ferată 203 Zărneşti – Braşov este întrerupt la km 13+290 de metri, la intrarea în staţia CF Cristian, după ce, în jurul orei 8.20, trenul personal 14703 a lovit o bovină nesupravegheată şi a deraiat.

Nu s-au înregistrat victime. Călătorii au fost orientaţi către alte mijloace de transport pentru a ajunge la Braşov. În zona accidentului urmează să ajungă o macara ce va repune pe şine locomotiva. Abia apoi ciruclaţia feroviară va fi reluată. Linia de cale ferată este una secundată şi nu circulă multe trenuri pe acolo, astfel că nu vor existat garniture cu intarzieri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: