Un tânăr de 30 de ani care avea propria familie a fost reţinut după ce a molestat mai mulţi copii

Un tânăr de 30 de ani care avea propria
familie a fost reţinut după ce a molestat mai mulţi copii

Pedofilul a fost reţinut. FOTOArhivă.

Suspectul îşi făcea veacul în jurul Şcolii Generale nr 14 unde ademenea copii. Surse din poliţie susţin că au fost depuse patru reclamaţii. Cel puţin un copil a fost molestat.

Pedofilul a fost dus pentru audieri la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov. El riscă ani buni de închisoare pentru viol

„În ziua de 21 ianuarie, Poliţia a fost sesizată de către părinţii unui băiat în vârstă de 10 ani, cu privire la faptul că minorul a fost agresat sexual în scara blocului în care locuieşte. În dimineaţa acelei zile, în jurul orei 8.00, copilul a fost acostat în scara blocului de către un tânar, care sub pretextul că este medic şi că face o investigaţie medicală, i-a cerut să se dezbrace de la brîu în jos. În momentul în care acesta s-a dezbracat, i-a introdus degetul în orificiul anal, după care a fugit din scară. În urma anchetei efectuate, în diminieaţa acestei zile am reuşit să identificăm agresorul, care este un tînăr de 31 de ani, cu studii superioare, angajat al unei societăţi comerciale din municipiul Braşov ca informatician programator. Pus în faţa probelor din dosar, N.M.V. şi-a recunoscut fapta. Agresorul va fi acuzat de viol şi riscă o pedeapsă privativă de libertate între 3 şi 10 ani“, a declarat comisarul şef Ion Necşulescu, din cadrul Poliţiei Braşov citat de monitorulexpres.ro.

N.M.V. este originar din Sibiu unde a şi terminat Facultatea de Inginerie. Mai mult se pare că individual a fost cercetat în 2006 la Sibiu pentru aceleaşi infracţiuni. Acum a fost reţinut de poliţiştii braşoveni care l-au urmărit şi au descoperit că vizita site-uri pornografice cu minori.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: