Un suţ dat în urmărire internaţională a fost prins la Braşov

Un suţ dat în urmărire internaţională a fost
prins la Braşov

Hoţul a fost arestat. FOTOArhivă.

Bărbatul era căutat de poliţiştii germane după ce a furat mai multe portofere şi a folosit cardurile victimelor. În total a retras 5.000 de euro din bancomate.

Octavian Mihail Ştefan Laza, de 29 de ani, era căutat în baza unui mandat european de arestare emis de Judecătoria Tiergarten, Germania în data de 1 iulie 2013. Tânărul a fost pus sub acuzare după ce autotrităţile germane au constatat că, în perioada 28 august 2011 – 1 septembrie 2012, în timp ce se afla în oraşul Berlin a sustras mai multe portofele. Ulterior, ar fi utilizat cardurile găsite în acestea pentru a efectua retrageri de la bancomate, cauzând astfel un prejudiciu total de 5.320 de euro.

Hoţul de portofele a fost prins în Braşov, sâmbătă Curtea de Apel Braşov a confirmat mandatul european a emis pe numele său. A fost încarcerat în arestul Poliţiei Braşov urmând să fie predat în perioada următoare către autorităţile judiciare germane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: