Un poliţist din Bran a fost reţinut pentru luare de mită

Un poliţist din Bran a fost reţinut pentru
luare de mită

Banii primitţi de poliţist au fost marcaţi. FOTOArhivă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov a anunţat că, în data de 1 iulie 2013, procurorii, împreună cu ofiţerii Direcţiei generale Anticorupţie din Braşov, l-au prins în flagrant pe Dănuţ Adrian Duducea (23 ani), agent de politie în cadrul Poliţiei Bran, în timp ce acesta primea 200 de lei.

Poliţistul a oprit un şofer în 24 iunie şi a descoperit că revizia tehnică a maşinii era expirată. Omul legii a reţinut talonul, dar nu a întocmit proces verbal de amendă. În schimb i-a dat şoferului un bilet pe care şi-a trecut numărul de telefon şi i-a scris să îl sune pentru a rezolva problema. Şoferul l-a denunţat pe poliţist, iar procurorii au organizat un flagrant. Infracţiunile omului legii nu s-au oprit aici.

„S-a mai reţinut că în data de 1.07.2013, în timpul procedurii de cercetare la fata locului având ca obiect o faptă de corupţie, inculpatul Dănuţ Adrian Duducea si-a declinat în fals identitatea procurorului de caz. Faţă de inculpatul Dănuţ Adrian Duducea s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită si fals privind identitatea“, a precizat procurorul Ramona Muscalu, înlocuitor al purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Pe aceeaşi temă:

Un profesor de la Medicină lua mită pe bandă rulantă

Un gardian de la Penitenciarul Codlea a fost condamnat pentru luare de mită

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: