Un om a murit în explozia de la Tohan. Un altul a ajuns la spital, în timp ce al treilea a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un om a murit în explozia de la Tohan FOTO ISU Braşov
Un om a murit în explozia de la Tohan FOTO ISU Braşov

O explozie a avut loc la o hală în care se produceau artificii, la Tohan, în judeţul Braşov. Un om a murit, altul a ajuns la spital, iar un al treilea a fugit

O persoană şi-a pierdut viaţa în urma unei explozii produse la Uzina Tehnică din Tohan, judeţul Braşov. „În jurul orei 20:50, ISU Braşov a fost anunţat despre producerea unei explozii la Uzina Tehnic Tohan. ISU Braşov a alocat 4 autospeciale cu apă şi spumă,  1 autocisternă 10.000 de litri, 2 echipaje de prim ajutor, 1 echipaj de cercetare chimică CBRN, 1 echipaj pirotehnic. Au fost alertate şi serviciile voluntare pentru situatii de urgenţă Râşnov, Bran, Cristian şi Vulcan”, a precizat Dan Colniceanu, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov. 

Prefectul judeţului, Cătălin Văsii, a reacţionat imediat şi s-a deplasat la faţa locului. „O explozie s-a produs în această seară, în jurul orele 20:50, la un depozit privat de artificii de pe platforma Uzinei Tohan S.A.La momentul producerii deflagraţiei, în depozit se aflau trei persoane. Din nefericire, una dintre acestea a decedat. O altă persoană, intoxicată cu fum, se află acum în ambulanţă, urmând a fi transportată la spital, iar cea de-a treia persoană a plecat din această zonă, cel mai probabil din cauză că s-a speriat”, a declarat cu puţin timp în urmă prefectul judeţului Braşov, Mihai Cătălin Văsii.

Explozia a avut loc la o hală care are ca obiect de activitate producţia şi comercializarea de artificii la punctul de lucru Tohan. Incendiul a fost lichidat înainte de ora 22:00 şi, datorită intervenţiei pompierilor, nu s-a extins la alte hale. 

Vă mai recomandăm:

Culmea ghinionului pentru un şofer tras de poliţişti pe dreapta: n-a mai putut pleca din cauza unei defecţiuni

Accident pe tiroliana de la 7 Scări. Un turist nerăbdător a rupt coastele celui care se lansase pe traseu înaintea lui

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite