Un italian, urmărit internaţional pentru înşelăciune, a fost prins de poliţiştii din Braşov. Fugise deja o dată din arestul la domiciliu

Un italian, urmărit internaţional pentru
înşelăciune, a fost prins de poliţiştii din Braşov. Fugise deja o dată din
arestul la domiciliu

Bărbatul era căutat pentru înşelăciune. FOTOArhivă.

Poliţiştii din Braşov, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat urmărit internaţional de autorităţile din Italia, condamnat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul de 56 de ani, cetăţean italian cu reşedinţa la Braşov a fost prins în Brăila. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Rovigo au emis mandat european de arestare,întrucât este condamnat definitiv pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Bărbatul are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 9 ani, 2 luni şi 22 zile, întrucât a înşelat trei persoane prin folosirea ilegală a unor instrumente bancare,cauzând un prejudiciu total de 14.672 euro.

„Bărbatul a fost depistat iniţial de poliţişti la 25 iunie,în municipiul Săcele, prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov şi Curţii de Apel Braşov, iar magistraţii au dispus plasarea lui în arest la domiciliu pentru 15 de zile,până la finalizarea procedurilor de extrădare.Întrucât nu a respectat măsura arestului la domiciliu, în urma sesizării poliţiştilor Serviciului Investigaţii Criminale, Curtea de Apel Braşov a emis pe numele său,la data de 08.07.2016,mandat de arestare provizorie în vederea extrădării,pe o perioadă de 14 zile. În baza acestui mandat, bărbatul a fost reţinut de poliţişti introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: