Un individ din Braşov şi-a snopit în bătaie concubina. Femeia a obţinut ordin de protecţie pentru cinci zile

Un individ din Braşov şi-a snopit în bătaie concubina. Femeia a obţinut ordin de protecţie pentru cinci zile

FIOTO Shutterstock

Un bărbat din Săcele, judeţul Braşov, este cercetat pentru violenţă în familiev după ce şi-a bătut concubina. Timp de cinci zile, până când, cel mai probabil, instanţa va emite, un ordin de protecţie definitiv, individul nu mai aere voie să se apropie de femeie.

S-a întâmplat în acest weekend. Pe fondul unor discuţii în contradictoriu şi al consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a snopit-o în bătaie concubina sa, în timp ce se aflau la domiciliu.

"În conformitate cu prevederile legale şi având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile faţă de bărbat", precizeazĂ IPJ Braşov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţa în familie”, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: