Un braşovean s-a urcat pentru a doua oară pe un stâlp şi a vrut să se arunce în gol. Cum s-a încheiat incidentul

Un braşovean s-a urcat pentru a doua oară pe un stâlp şi a vrut să se arunce în gol. Cum s-a încheiat incidentul

Un braşovean de 28 de ani a ameninţat a doua oară că se aruncă de la înălţime FOTO info1tv

Pentru a doua oară în ultimele două săptămâni, un bărbat din Braşov a ameninţat că se aruncă de pe un stâlp înalt de 20 de metri. Negociatorul din Serviciul de Acţiuni Speciale a reuşit, din nou, să-l convingă să coboare

Un bărbat de 28 de ani a urcat pe un stâlp de 20 de metri care aparţine Regionalei de Căi Ferate şi a ameninţat că se aruncă de la înălţime. Bărbatul care a urcat pe stâlpul din cartierul braşovean Bartolomeu nu se află la prima acţiune de acest gen. În urmă cu două săptămâni, bărbatul urcase pe un alt stâlp şi ameninţase că se va arunca, dar a renunţat la idee. 
 
„La data de 04 mai 2021, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin s-ar fi urcat pe un stâlp situat pe raza municipiului Braşov.
 
La faţa locului, s-au deplasat, de îndată, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov - Secţia 2 Poliţie, împreună cu negociator din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov şi poliţişti din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, agent principal Nadia Olaru.
 
După ce negociatorul din Serviciul de Acţiuni Speciale a stat de vorbă cu bărbatul, acesta din urmă a coborât de pe stâlp. El a fost preluat de serviciul de ambulanţă şi transportat la spital. Din cele strigate de bărbat în timp ce se afla pe stâlp, s-ar părea că acesta are probleme psihice.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările