Un braşovean s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc din cartierul Tractorul

Un braşovean s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc din cartierul
Tractorul

Trupul bărbatului a fost transportat la morgă pentru autopsie. FOTOArhivă.

Bărbatul locuia cu soţia sa, iar în ultima săptămână a fost foarte supărat după ce a fost acuzat de vecini de un incendiu produs la subsolul blocului.

Bărbatul de 46 de ani a ieşit pe balconul garsonierei sale, a strigat ceva şi s-a aruncat direct în cap de la mai bine de zece metri înălţime. Impactul i-a fost fatal, iar medicii de la SMURD nu au mai reuşit să îl salveze, deşi au încercat sa-l resusciteze minute bune. Vecinii susţin că omul era supărat, după ce  a fost acuzat de producerea unui incendiu izbucnit la finele săptămânii trecute la subsolul imobilul, unde avea depozitate mai multe bunuri. Pe de altă parte, martorii susţin că bărbatul a încercat să se prinsă de un burlan şi ulterior de o funie pe care i-a aruncat-o soţia, dar nu a mai reuşit. Poliţiştii trebuie acum să stabilească dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident nefericit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: