Un bărbat şi-a ucis prietenul pe care-l bănuia că are o aventură cu soţia lui. Orbit de furie, l-a lovit cu patentul în cap, cu pumnii şi picioarele, apoi i-a dat foc

Un bărbat şi-a ucis prietenul
pe care-l bănuia că are o aventură cu soţia lui. Orbit de furie, l-a lovit cu patentul în cap, cu pumnii şi picioarele, apoi i-a dat foc

Crima a avut loc în localitatea Toderiţa. FOTOArhivă.

Un bărbat din Toderiţa a fost reţinut după ce şi-a ucis prietenul, din gelozie. Victima a fost lovită cu un patent în cap, lovită cu pumnii şi picioarele, aruncată în şanţ şi ulterior incendiată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Crima s-a petrecut în seara zilei de joi, 19 aprilie, în localitatea braşoveană Toderiţa. Se pare că agresorul era gelos pe prietenul său şi bănuia că soţia sa îl înşeală cu el. A vrut să îi ceară socoteală prietenului său, dar cei doi nu au mai apucat să discute.  Orbit de furie, agresorul şi-a lovit prietenul cu un patent în cap, după care i-a dat foc.

„Din actele de urmărire penală a rezultat faptul că, în ziua de 19.04.2018, în jurul orei 17:30, în timp ce se afla în apropierea domiciliului său din comuna Mândra, sat Toderiţa, judeţul Braşov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul C. I. i-a aplicat vecinului său T.V.-I. mai multe lovituri în zona capului şi peste spate cu un patent, cu pumnii şi picioarele, după care, profitând de faptul că victima nu se mai putea împotrivi, a împins-o în şanţul de pe marginea drumului, a acoperit-o cu mai multe crengi şi i-a dat foc, provocându-i la scurt timp decesul”, a declarat Adrian Aldea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Agresorul este acuzat de omor calificat săvârşit prin cruzimi. Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat astăzi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Braşov cu propunere de arestare preventivă.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: