Turul ciclist „Cărţile copilăriei pe bicicletă“ trece şi prin Braşov

Turul ciclist „Cărţile copilăriei pe bicicletă“ trece şi
prin Braşov

Bicicliştii din Braşov sunt aşteptaţi să se alăture turului caritabiil. FOTOArhivă.

În perioada 23 aprilie – 3 mai România este gazda unui eveniment unic, intitulat Turul ciclist caritabil „Cărţile copilăriei pe bicicletă“.

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României va pedala peste 1000 de kilometri alături de campionul naţional la ciclism, Alex Ciocan şi importanţi oameni de afaceri din ţară, în beneficiul proiectelor iniţiate de Asociaţia Curtea Veche pentru promovarea lecturii la nivel naţional. Toate fondurile strânse vor fi direcţionate pentru donaţii de carte în mediile defavorizate, iar oricine doreşte să susţină iniţiativa poate contribui cu o donaţie pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta.

Turul ciclist începe joi, 23 aprilie 2015, la ora 9:00, pe str. Corneliu Coposu din Sighetu Marmaţiei şi se încheie duminică, 3 mai 2015, la ora 19:00 în Constanţa., traversând în 9 zile 13 judeţe din România.

În Braşov, coloana de biciclişti va sosi în data de 28 aprilie, la ora 18:00, la intrarea dinspre Ghimbav. Bicicliştii Asociaţiei Braşovul Pedalează îi vor întâmpina pe ASR Principele Nicolae al României şi pe ceilalţi biciclişti şi vor pedala împreună până în Piaţa Sfatului, de unde vor pleca următoarea zi, în 29 aprilie, la ora 10:30, spre Sinaia.

Întâlnirea bicicliştilor din Braşov va avea loc la ora 17:00 în faţa Primăriei Braşov, de unde se va pleca spre Ghimbav, în întâmpinarea bicicliştilor din Turul ciclist caritabil. Evenimentul se va ţine indiferent de vreme iar participanţii sunt rugaţi ca pe parcursul evenimentului să aibă un comportament corespunzător şi să fie disciplinaţi în trafic.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: