Turistă din Vaslui revenită din Marea Britanie şi care trebuia să fie în carantină, depistată la rând la telecabină. A atras atenţia fiindcă nu purta mască

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Vaslui, care a revenit recent din Marea Britanie şi care ar fi trebuit să respecte perioada legală de carantină a fost depistată de jandarmii din Braşov în timp ce se afla la telecabina Capra Neagră. Femeia a atras atenţia oamenilor legii pentru că nu purta masca de protecţie, iar verificarea în baza de date şi la Direcţia de Sănătate Publică a arătat că nu avea voie să părăsească domiciliul declarat.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Braşov, Ion Zaharia, un echipaj de jandarmi a observat că femeia, care se afla la telecabina Capra Neagră, nu purta mască de protecţie. Jandarmii i-au cerut acesteia să se legitimeze, însă turista a declarat că nu are supra sa actele de identitate. 

„În urma verificărilor, a rezultat că persoana în cauză trebuia să se afle în carantină, în Municipiul Vaslui, ca urmare a revenirii în ţară din Regatul Unit al Marii Britanii. Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1000 lei, pentru nerespectarea carantinei şi a fost anunţat DSP-ul”, a precizat reprezentantul IJJ Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite