Trecere de pietoni la Tribunal. Primăria vrea să facă pasaje, dar şi noi giratorii în şase intersecţii aglomerate

Trecere de
pietoni la Tribunal. Primăria vrea să facă pasaje, dar şi noi giratorii în şase
intersecţii aglomerate

Trecerea de pietoni este funcţională. FOTOPrimăria Braşov

Decizia înfiinţării unei treceri de pietoni cu semafor a fost luată deoarece pietonii treceau strada ilegal, iar aceasta este intens circulată şi exista riscul producerii de accidente. Şase intersecţii aglomerate urmează să fie sistematizate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Semaforul instalat pe Bulevardul 15 Noiembrie, în dreptul străzii Dorobanţilor, a început să funcţioneze de astăzi, 7 august. Amenajarea trecerii de pietoni a început în urmă cu mai bine de două săptămâni, decizia fiind luată din cauză că în această zonă pietonii treceau frecvent strada ilegal, pentru a ajunge la Tribunalul Braşov.

Primăria va face modificări de circulaţie şi în late şase intersecţii aglomerate din oraş. Deşi s-au construit sensuri giratorii, s-au montat semafoare, iar poliţiştii dirijează circulaţia la orele de vârf, sunt intersecţii în Braşov unde traficul este infernal. Primăria caută soluţii pentru a rezolva problema şi a lansat o licitaţia pentru realizarea unor studii care să evidenţieze care ar fi cele mai bune soluţii.

Astfel, pentru trei dintre intersecţii, respectiv Calea Bucureşti - str. Toamnei - str. Zizinului, strada De Mijloc - str. Stadionului - str. Buzeşti (la calea ferată Braşov - Sibiu) şi cea de la Biserica Sf. Bartolomeu (str. Lungă – str. Stadionului – Calea Făgăraş) se iau în cacul realizarea unor pasaje subterane sau supraterane. Pentru alte trei intersecţii, respectiv zona parcării „Căprioara” din Poiana Braşov, str. Carpaţilor – Bulevardul Muncii şi str. Zorilor - Str. Carpaţilor se ia în calcul amenajarea unor unor sensuri giratorii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările