Transport gratuit pentru elevi la FOTE. Cursele spre Poiana Braşov vor fi la 15 minute distanţă

Transport gratuit pentru elevi la FOTE.
Cursele spre Poiana Braşov vor fi la 15 minute distanţă

Festivalul Olimpic al Tineretului European se desfăşoară în perioada 17-22 februarie. FOTOArhivă.

20 de autobuze RAT îi vor transporta pe elevii braşoveni care vor să urmărească competiţiile dimn cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European.

Ştiri pe aceeaşi temă

Transportul va fi asigurat pentru toate cele patru locaţii în care sunt programate competiţiile. Punctele de plecare pentru autobuze vor fi strada Poienelor, Livada Poştei şi Bartolomeu (capătul de linie al traseului 5).

„Am stabilit un grafic cu RAT şi cu fiecare şcoală astfel încât să putem asigura participarea doritorilor la toate competiţiile. Fiecare şofer va avea un tabel nominal cu elevii şi sportivii de la cluburile sportive şcolare care au solicitat să fie prezenţi la competiţiile de la Poiana Braşov, Predeal sau Cheile Grădiştei. Obligatoriu, elevii vor avea un însoţitor de la şcoala lor. Cei mai mulţi doritori au fost pentru concursul de schi alpin, biatlon şi snowboard“, a precizat viceprimarul Răzvan Popa.

În cazul în care vremea va fi potrivnică, cursele către Cheile Grădiştei vor ajunge la o distanţă de 1,5 kilometri de locul unde se desfăşoară concursul de schi fond, iar dacă vremea o va permite, autobuzele vor ajunge până la destinaţie, scrie brasovultau.ro

Pe întreaga perioada a FOTE 2013, cursele RAT către Poiana Braşov vor avea o frecvenţă de 15 minute, în prezent acestea circulând la un interval de 30 de minute.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: