Traficanţi de droguri arestaţi preventiv, după ce un tânăr care a consumat substanţe vândute de ei a murit

Traficanţi de droguri arestaţi preventiv, după ce un tânăr care a consumat substanţe vândute de ei a murit

Traficanţi de droguri arestaţi după ce un tânăr a murit FOTO DIICOT

Un tânăr braşovean a murit în luna februarie, după ce a consumat droguri vândute de un bărbat din Mureş. Acum, traficantul a fost arestat preventiv, împreună cu „asociatul” său din judeţul Braşov.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi traficanţi de droguri au fost arestaţi şi sunt acuzaţi de trafic de droguri de mare risc, operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive şi ucidere din culpă. Ambii au 31 de ani, unul este din judeţul Mureş, iar altul este din Braşov. Ancheta a fost derulată de poliţişti ai BCCO Braşov şi procurori ai DIICOT Braşov. 
 
„Din cercetări a reieşit faptul că, în luna februarie 2021, un tânăr, de 21 ani, din municipiul Braşov, ar fi fost transportat, în stare gravă, la o unitate medicală, iar, după 5 zile, a fost declarat decesul acestuia. În urma efectuării autopsiei, a rezultat faptul că între decesul tânărului şi consumul de substanţe psihoactive ar fi existat o legătură directă de cauzalitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, agent principal Nadia Olaru.
 
Anchetatorii au demarat o anchetă care să scoată la iveală sursa substanţelor interzise consumate de tânăr. 
 
„Substanţele psihoactive ar fi fost comercializate tânărului, de către un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Mureş. Împreună cu un alt bărbat, de 31 de ani, din judeţul Braşov, acesta ar fi comercializat substanţe psihoactive, către un număr foarte mare de consumatori, printre care şi minori.
 
La data de 19 septembrie a.c., au fost puse în executare două mandate de aducere, emise pe numele celor doi bărbaţi, asupra acestora fiind descoperite mai multe pliculeţe cu fragmente vegetale, de culoare maro, pregătite pentru comercializare”, a mai arătat Nadia Olaru.
 
În baza probatoriului administrat, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. Ulterior, Tribunalul Braşov a dispus măsura arestării preventive a acestora.
 
Vă mai recomandăm:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările