Topul liceelor din Braşov. Cele mai mari medii de admitere sunt la Meşotă şi Şaguna

Topul liceelor din Braşov. Cele mai mari medii de admitere sunt la Meşotă şi
Şaguna

Cele mai mari medii de admitere au fostn la profilul real. FOTOArhivă.

Ministerul Educaţiei a afişat rezultatele repartizării computerizate la liceu. Colegiile de top din Braşov şi-au confirmat supremaţia. Au intrat doar elevii cu medii peste 9.00. Concurenţa a fost mai mare la real decât la uman.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele mai mari medii la Braşov au fost la profilele ştiinţele naturii şi matematică informatică. La Colegiul Naţional dr. Ioan Meşotă, ultima medie la ştiinţele naturii a fost 9,68, la matematică informatică a fost 9,57, iar la secţia de filologie, ultima medie a fost 9,26. La Colegiul Naţional Andrei Şaguna, ultima medie la ştiinţele naturii a fost de 9,61, la matematică informatică 9,53, iar la secţia de filologie 9,37. La Colegiul Naţional de Informatică Grigore Moisil ultima medie a fost de 9,25. Note mari au fost şi la Colegiul Naţional Unirea unde la matematică informatică ultima medie a fost 9,11, la ştiinţe naturii 9,09, iar la filologie 8,82.

Tot cu medii destul de mari s-a intrat şi la Colegiul Grigore Antipa unde la matematică informatică s-a tras linie la 8.99, iar la ştiinţele naturii la 8,80. La Colegiul Andrei Mureşianu la matematică informatică ultima medie a fost 8.80, iar la ştiinţele naturii 8,75. De asemenea la Colegiul Emil Racoviţă la matematică informatică s-a tras linie la 8,75.

Au fost şi licee în municipiul Braşov unde s-a intrat cu e medii sub 5.00: Colegiul de Transporturi, Colegiul Silvic, Colegiul Tehnic Transilvania, Colegiul Mircea Cristea sau Colegiul Remus Răduleţ.

În judeţ medii mari au fost doar la Colegiul Radu Negru din Făgăraş unde ultima medie a fost de 8,59. În rest la toate liceele din judeţ s-a intrat şi cu medii cuprinse între 2.55 şi 4.00. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările