Topul celor mai cheltuitori sentatori

Topul celor mai cheltuitori sentatori

Senatorii nu s-au zgârcit deloc când a venit vorba de birorurile lor. FOTOArhivă.

Portalul econtext.ro a realizat un clasament al sumelor cheltuite de parlamentari cu birourile senatoriale. Unii au cheltuit chiar şi 8.000 de lei pe lună.

Dintre senatorii braşoveni cel mai cheltuitor a fost parlamentarul PDL Marian Rasaliu. Acesta s-a clasat pe locul 17 şi a cheltui cu  cu angajaţii din biroul său senatorial 6.534 de lei lunar. Următorul senator braşovean în acest top este Ion Ghişe (PNL), care a avut alocată pentru angajaţi suma lunară de 5.396 de lei (locul 55 în topul naţional). Urmează apoi Florian Staicu (PDL), cu 5.280 de lei pe lună alocaţi pentru angajaţii din birou (locul 74 în topul naţional). Ultimul pe listă este Titus Corlăţean (PSD), care a cheltuit 4.230 lei cu angajaţii din birou, ocupând poziţia 106 din totalul celor 122 de senatori.

Cei mai cheltuitori senatori au fost, potrivit econtext, Şerban Mihăilescu (UNPR) - 8.755 de lei, Cristian Ţopescu (PNL) - 8.365 de lei, şi independentul Constantin Dumitru - 8.318 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: