Tinerii braşoveni au dat sânge pentru un bilet la Untold sau Neversea. Caravana Blood Network se află la Braşov

Tinerii braşoveni au dat sânge pentru un bilet la Untold sau Neversea. Caravana Blood Network se află la Braşov

Caravana Blood Network se află la Braşov FOTO Ioan Buciumar

Tinerii braşoveni au putut dona sânge în schimbul unui abonament la Untold sau Neversea în 2022. Campania continuă până în 3 iulie în alte oraşe din ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tinerii care doresc să ajungă la festivalurile Untold sau Neversea au putut-o face din nou fără să plătească, donând sânge cu care să-i ajute pe cei care au nevoie pentru tratamente medicale de sânge sau de componente ale acestuia. 
 
Sâmbătă şi duminică, la Braşov a sosit caravana Blood Network, iniţiată de organizatorii Untold şi Neversea. Tinerii, consideraţi de organizatori adevăraţi eroi, sunt aşteptaţi  să salveze vieţi şi să se bucure de experienţe de neuitat la unele dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume.
 
Caravana a fost amplasată în Centrul Istoric al Braşovului, în zona Modarom, iar tinerii au luat cu asalt centrul mobil de donare. Unii dintre ei erau însoţiţi chiar şi de părinţi. 
 
„Ca să vă spun adevărul, am venit pentru copii, pentru că vor bilete la Untold. Şi, fac şi un gest umanitar, pe de altă parte”, a spus unul dintre părinţii care i-au însoţit pe tineri. 
 
„Donez, în principal, pentru biletul de la Unotld şi, parţial, şi pentru experienţă. Să obţii bilet la festival este un stimul destul de bun, să zicem, ca să vii să donezi sânge. Am mai donat şi anul trecut, cu aceeaşi ocazie”, a spus un tânăr. 
 
„Mă gândesc că este o cauză bună. Este pentru prima dată pentru mine şi am vrut să încerc şi eu chestia asta. Am emoţii, dar cred că o să fie totul bine”, a spus o tânără care consideră că biletul la Untold vine ca un bonus la gestul umanitar pe care îl face. 
 
Donatorii de  sânge la caravana mobilă, deschisă între orele 8:00 şi 14:00, care  se înscriu în baza de date ,,Şi Eu Donez” primesc un abonament la UNTOLD sau Neversea 2022 şi tichete de cumpărături în valoare de 100 de RON, la un supermarket, partener al evenimentului.
 
Blood Network se derulează până pe 3 iulie 2022 în toate centrele de transfuzii din ţară şi în caravanele mobile. În România e nevoie anual de peste 500.000 de unităţi de sânge.
 
Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din ţară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secţiunea Blood Network. Acolo vor completa formularul solicitat, vor ataşa o poză cu adeverinţa de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher cu care vor putea achiziţiona abonamente Untold, sau Neversea, la preţuri speciale.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările