Terenurile din Braşov încep să aibă din nou căutare. Deocamdată preţurile sunt în scădere

Terenurile din Braşov încep să aibă din nou căutare. Deocamdată preţurile sunt în scădere

Terenurile încep să fie privite din nou ca o investiţie bună. FOTOArhivă.

După o criză prelungită, terenurile încep să fie din nou atractive pentru investitori. Dacă în marile oraşe preţurile au rămas la fel sau chiar au început să crească Braşovului este excepţia. Aici preţurile au scăzut în continuare în ultimul an.

Potrivit unui material realizat de imobiliare.ro, din primăvara anului trecut până acum, Braşovul a consemnat o creştere a interesului pentru terenuri de 18%. Exceptând Capitala, Braşovul ocupă însă primul loc între celelalte mari oraşe ca volum al căutărilor (la mică distanţă de Constanţa, Timişoara şi Cluj-Napoca). În perioada menţionată, preţurile au scăzut cu 11%, acesta fiind, de altfel, singurul caz în care au mai avut loc ieftiniri pe piaţa de profil. Cele ami căutate terenuri, în afara municipiului, sunt la Stupini, Sânpetru, Hărman şi Săcele. Aici preţul mediu cerut de este de 15-20 de euro pe metrul pătrat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: