Tânără recrutată prin metoda „lover boy” şi obligată să se prostitueze în Italia. Poliţiştii braşoveni i-au prins pe proxeneţi cu sprijinul poliţiei italiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, sub coordonareaprocurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Braşov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar detrafic de persoane.

Doi români bănuiţi de trafic de persoane (un bărbat de 32 de ani şi o femeie de 24 de ani) au fost reţinuţi pe19 martie în  localitatea italiană Riccione. 

S-a întâmplat după ce, în urmă cu trei zile, poliţiştii din Braşov fuseseră sesizaţi cu privire la faptul că o

tânără de 18 de ani, aflată în Italia, ar fi lipsită de libertate de către un bărbat.

"Din cercetări a rezultat că, la începutul lunii ianuarie, tânăra ar fi fost recrutată, prin metoda "lover boy", de către un bărbat în vârstă de 32 ani, care ar fi transportat-o în Italia şi ar fi obligat-o să practice prostituţia, în folosul său", precizează IPJ Braşov.

Individul, împreună cu o femeie în vârstă de 24 ani, ar fi privat-o de libertate şi ar fi constrâns-o pe tânără, prin acte de violenţă şi ameninţări, să întreţină raporturi sexuale contra unor sume de bani.

"Beneficiind de suportul autorităţilor judiciare din Italia, persoanele bănuite au fost depistate pe raza localităţii Riccione, Italia, acestea fiind reţinute(...). Activităţile au fost efectuate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov - Poliţia Municipiului Braşov. ", precizează IPJ Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite