Strada  General Traian Moşoiu va fi reparată. Urmează şi alte străzi din zona centrală

Strada  General Traian
Moşoiu va fi reparată. Urmează şi alte străzi din zona centrală

Mai multe străzi din Braşov vor fi asfaltate. FOTOArhivă.

Primăria face reparaţii la mai multe străzi din zona centrală pentru a evita eventualele inundaţii cauzate de ploi. Odată cu repararea străzilor se curăţă şi canalizarea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locuitorii din zona străzii General Traian Moşoiu nu vor mai avea probleme cu acumulările de ape şi aluviuni aduse de ploile torenţiale. Municipalitatea a demarat, la sfârşitul lunii iunie, lucrări de reabilitare totală, inclusiv de refacere a fundaţiei. Lucrările urmează să fie finalizate în 2-3 săptămâni.

„O dată cu lucrările de reabilitare a străzii General Traian Moşoiu, am construit încă şase guri de scurgere care să preia apele pluviale, dar fiind faptul că, în ultima perioadă, ploile abundente au creat probleme locuitorilor din zonă. De asemenea, am decolmatat gurile de scurgere existente. Aceste noi amenajări de scurgere vor prelua şi apele pluviale de pe strada. Măcin, în aşa fel încât nici pe strada Brâncoveanu şi în Piaţa Unirii nu vor mai exista probleme cauzate de aluviuni“, a declarat Miklos Gantz, administratorul public al oraşului.

După ce aceste lucrări se vor încheia, municipalitatea are în plan şi reabilitarea străzii Cetinii, care face legătura cu Piatra Mare, şi care va urma să fie refăcută în totalitate, refacerea părţii nemodernizate din strada Piatra Mare, precum a străzii Zarandului. După ce se va finaliza această zonă, se va intra pe Podul lui Grid, unde vor fi modernizaţi aproximativ 500 m.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: