Stadionul FC Braşov a rămas în beznă după ce factura la curent nu a fost achitată

Stadionul FC
Braşov a rămas în beznă după ce factura la curent nu a fost achitată

Reprezentanţii FC Braşov nu au comentat deocamdată situaţia.

Electrica a oprit furnizarea energiei din cauza restanţelor. Titularul contractului pentru arena braşoveană, FC Braşov, spune că cei de la Corona Braşov sunt cei care trebuie să îşi achite partea din factură.

Cele două cluburi au semnat un acord de colaborare la începutul acesteui sezon, în care clubul Corona, în calitate de chiriaş, trebuie să participe la plata utilităţilor, scrie newsbv.ro..

Oficialii grupării braşovene au dat asigurări că, în câteva zile, situaţia se va remedia, înainte de meciul din Liga I, dintre Corona Braşov şi FC Vaslui de vineri, ora 19.45.

Până atunci, cei mai afectaţi sunt jucătorii celor de la FC Braşov, care sunt nevoiţi să se schimbe şi să folosească baza Forex pentru duşuri, pentru că centrala de la Stadionul Tineretului este nefuncţională. Cum antrenamentele, conduse de Alexandru Pelici, se desfăşoară la baza de la ICIM, iar stegarii iau masa de la cantina Stadionului Tineretului, o simplă zi de antrenamente se transformă într-o plimbare continuă prin oraş pentru galben-negrii, mai scrie newsbv.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: