Spitalul de Pediatrie va intra în şantier timp de trei luni pentru renovarea unei secţii şi a laboratorului de analize

Spitalul de Pediatrie va intra în şantier timp de trei luni pentru renovarea unei secţii şi a laboratorului de analize

Spitalul de Pediatrie deserveşte trei judeţe. FOTOArhiva.

Investiţia în renovarea Secţiei de Pediatrie II şi a laboratorului de analize se ridică la 700.000 de lei, iar toate costurile sunt suportate din bugetul Consiliului Judeţean.

Autorităţile judeţene au lansat licitaţia pentru realizarea reparaţiilor, iar firmele sunt aşteptate până în 22 septembrie să depună oferte.  Secţia de pediatrie II se află la etajul al IV-lea, iar potrivit proiectului, la interior urmează să fie refăcute pardoselile, se vor efectua recompartimentări şi vor fi refăcute spaţiile sanitare, dar sunt prevăzute şi sisteme pentru detecţia şi semnalizarea incendiilor. În cazul laboratorului de analize medicale, proiectul prevede modernizarea spaţiilor interioare, dar şi extinderea spaţiului. În prezent la această unitate medicală există laboratoare de bacteriologie, parazitologie, microbiologie, urini, biochimie şi hematologie. Investiţia se ridică la 700.000 de lei, scrie bzb.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările