Spitalul Militar din Braşov cumpără aparatură medicală de 9,14 milioane lei

Spitalul Militar din Braşov cumpără aparatură medicală de 9,14 milioane lei

18 firme vor furniza spitalului echipamente medicale, aparate de radiologie, sisteme de înregistrare şi dispozitive de explorare, diverse alte aparate şi produse medicale şi servicii de instalare de echipament medical. Acordul presupune şi instruirea gratuită personalului medical.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spitalul Militar de Urgenţă Regina Maria din Braşov a încheiat cu 18 firme un acord cadru de 9,14 milioane lei (2 milioane euro), fără TVA, pentru furnizarea de aparatură medicală, potrivit unui anunţ publicat sâmbătă pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) şi citat de news.ro.
 
Acordul-cadru presupune şi alte servicii care vor fi oferite gratuit de către furnizori.
 
”Acordul-cadru presupune şi servicii de instalare şi punere în funcţiune a echipamentelor care fac obiectul achiziţiei şi instruirea personalului medical şi tehnic al beneficiarului, servicii ce se vor executa gratuit prin grija furnizorului”, se arată în anunţ.
 
Acordul a fost împărţit în 24 de contracte, iar cele mai multe dintre ele, 6, au fost atribuite firmei Liamed din Braşov.
 
Acordul presupune furnizarea de echipamente medicale, aparate de radiologie, sisteme de înregistrare şi dispozitive de explorare, diverse alte aparate şi produse medicale şi servicii de instalare de echipament medical, potrivit anunţului.
 
citeste totul despre: