Spărgători de maşini şi de locuinţe, arestaţi

Spărgători de maşini şi de locuinţe, arestaţi

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Sorin Puşcaşu pentru săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor, procurorii au stabilit faptul că, în data de 30.04.2015, în jurul orei 8.00, prin spargerea geamului lateral de la portiera dreapta faţă a unui autoturism, parcat pe str. Ioan Bogdan din municipiul Braşov, individul a sustras o geantă de damă în care se aflau acte de identitate, bunuri personale şi suma de 1500 lei.

De asemenea, în dimineaţa zilei de 10.07.2015, la ora 7.35, inculpatul a sustras prin spargerea geamului portierei dreapta faţă a autoturismului parcat pe str. A.I. Cuza, din Braşov, o geantă de damă tip rucsac de culoare neagră şi o geacă de culoare verde, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 1500 de lei.

În data de 11.07.2015 a fost formulată propunere de arestare preventivă a inculpatului Puşcaşu Sorin, care a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile începând cu data de 11.07.2015.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus în data de 10.07.2015 punerea în mişcare a acţiunii penale şi faţă de Nicolae Mariaş, tot pentru infracţiunea de furt calificat.

Anchetatorii spun că, în data de 5.07.2015, în jurul orelor 23.00, „inculpatul a pătruns prin escaladare şi forţarea fereastrei, în bucătăria locuinţei situată la parterul imobilului persoanei vătămate G.V. situat în municipiul Braşov, str. Brânduşelor, de unde a sustras un radio-casetofon, un stick şi un recipient sticlă conţinând băuturi alcoolice, valoarea prejudiciului fiind de 150 lei. Inculpatul a fost surprins în bucătăria locuinţei chiar de persoana vătămată, moment în care acesta s-a speriat şi a luat-o la fugă, sărind pe aceeaşi fereastră prin care şi pătrunsese în locuinţă”, precizează procurorul Cristina Mureşan, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov

În data de 11.07.2015 a fost formulată propunere de arestare preventivă a inculpatului, care a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile începând cu data de 11.07.2015.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările