Sistem modern de iluminat pe toate aleile din Parcul Tractorul

Sistem modern de iluminat pe toate aleile din Parcul Tractorul

Parcul Tractorul este cel mai mare din Braşov. FOTOwikimapia.org

Parcul Sportiv Tractorul, unde încă mai existau alei slab iluminate, va beneficia de acelaşi sistem de iluminat modern care s-a introdus şi în alte parcuri din Braşov.

Viceprimarul Laszlo Barabas a precizat că reţelele subterane vor fi refăcute, iar toţi stâlpii vor fi prevăzuţi cu module de telegestiune. Prin acest sistem, se vor putea obţine informaţii despre orice disfuncţionalitate sau defecţiune a sistemului în timp real, fiind şi o modalitate de economisire a energiei electrice, dar şi de a creşte durata de funcţionare a corpurilor de iluminat.

În total, vor fi montaţi 52 de stâlpi metalici zincaţi cu corpuri de iluminat noi, de 5 ori mai mulţi decât erau până în prezent, având în vedere necesitatea creşterii gradului de iluminare din zonă, iar întreaga reţea electrică introdusă va cuprinde 1,75 km. Lucrările sunt finanţate de la bugetul local şi vor fi finalizate, conform reprezentanţilor Flash Lighting, până la sfârşitul acestei luni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: