Sibiu: Ceferistul aflat în comă de la o bucată de carne a murit (UPDATE)

Sibiu: Ceferistul aflat în comă de la o bucată de carne a murit (UPDATE)

Soţia a incercat sa-l salveze pe Cristian Şchiopea

Un ceferist care locuia la Veştem a murit după o săptămână de comă la Spitalul Judeţean Sibiu. Bărbatul de 46 de ani s-a înecat cu o bucată de carne.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Ceferistul de 46 de ani, care era în comă după ce s-a sufocat cu o bucată de carne, a murit în Secţia de Terapia Intensivă s Spitalului Judeţean, la exact o săptămână de la nefericita întâmplare. Inima lui Cristian Şchiopea a fost readusă la viaţă după 20 de minute de stop cardiorespirator, de medicii de pe Salvare, dar creierul bărbatului a murit din cauza lipsei de oxigen. Medicii nu i-au dat soţiei aceastuia pre multe speranţe, de la început.


Nefericitul incident s-a petrecut sâmbătă seară, 5 februarie, când Cristian Şchiopea, în vârstă de 46 de ani, electrician la SNCFR, s-a întors de la serviciu. Soţia i-a pus masa şi nu a început bine să mânânce că la- apucat tusea. "Era sănătos tun în afară de o bronşită, că fuma. I-a venit să tuşească când era cu mâncare în gură şi a tras aer în piept. Atunci s-a inecat. S-a ridicat de la masă şi tuşea invineţindu-se. A vrut să iasă afară şi a căzut pe scări. Am incercat să-i scot limba ca să nu şi-o înghită. După vreo patru minute am simţit că se duce. Gura i s-a încleştat pe mâna mea şi nu a mai mişcat" povesteşte Zorea Şchiopea, soţia bărbatului.

Medicii de pe Salvarea care a ajuns la Veştem în circa 20 de minute, potrivit femeii, au încercat să-l resusciteze şi minunea s-a produs, pentur că inima bărbatului a început să bată din nou "Trei şocuri i-au făcut şi şi-a revenit. Are inimă sănătoasă. O pastină nu a luat în viaţa lui" spune femeia.

Cristian Şchiopea este menţinut în viaţă de aparate şi medicii nu-i dau şanse de revenire, deoarece creierul lui a stat prea mult timp neoxigenat şi este în comă profundă. Zorea Şchiopea mai speră însă într-o minune, pentru ca omul ei să fie din nou alături de ea.

i


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările