Se modernizează Piaţa de Miercuri

Se modernizează Piaţa de Miercuri

Piaţa arată acum ca un bazar neîngrijit. FOTOprinbrasov.ro

În ultimii ani au fost mai multe încercări de a schimba faţa bazarului din zonă. Unele dintre ele au fost prea costisitoare, iar altele nu i-au mulţumit pe comercianţi.

Cum toate străzile din zonă au fost modernizate şi asflatate Primăria se gândeşte acum că şi Piaţa de Miercuri ar trebuie reabilitată. Zona arată acum mai mult ca o coşmelie neîngrijnită, cu tarabe veche şi prelate care să îi apere de ploaie pe comercianţi. Condiţiile dun precare şi nu există toaletă. Cu toate acestea comercianţii din zonă plătesc taxe. Edilii iau acum în calcul un proiect care prevede montarea unei structure uşoare, care să nu coste foarte mult.

 „Este singura piaţă unde comercianţii sunt cu taxele la zi şi trebuie să le oferim condiţii optime pentru derularea activităţii, fiindcă sunt oameni care doar din asta trăiesc. O să discutăm şi o formulă de parteneriat cu aceştia”, a precizat primarul George Scripcaru.

Pe aceeaşi temă

Centrul Braşovului devine pietonal

Parcare verde la Bibioteca Judeţeană

Parcare suspendată în Poiana Braşov

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: