Se dau abonamentele gratuite pentru elevi

Se dau abonamentele gratuite pentru elevi

RAT Braşov. Foto: Adevărul

Elevii trebuie să ştie că pot avea gratuitate pe maximum două linii, dar asta în condiţiile în care trebuie să schimbe două autobuze pentru a ajunge la şcoală, scrie brasovultau.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiecare elev primeşte o declaraţie, pe care trebuie să o completeze părinţii, prin care vor solicita gratuitate pe mijloacele de transport în comun pentru o linie, iar pentru cea de-a doua linie există anumite condiţii.

„Pentru a doua linie de autobuz elevii trebuie să aducă justificare pentru că am constat că foarte mulţi au cerut abonament pe două linii, însă acestea circulau pe aceeaşi rută. Se acordă abonament pe două linii dacă este nevoie de transbordare. În sensul că trebuie să schimbe două autobuze pentru a ajunge la şcoală. " a precizat viceprimarul Răzvan Popa, citat de brasovultau.ro.

Deocamdată au fost depuse 600 de cereri pentru abonamente RAT gratuite de la Liceul teoretic „Aprily Lajos" aproape 400 de la Colegiul Grigore Moisil şi 500 de la Colegiul Nicolae Titulescu.
Aceste abonamente sub forma unor legitimaţii de transport care vor fi vizate lunar de unitatea de învăţământ.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările