Se anunţă un weekend plin pentru braşoveni. Vezi aici unde te poţi distra

Se anunţă un weekend plin pentru braşoveni. Vezi aici unde te poţi distra

Copiii abia aşteaptă să-i colinde pe turişti. Foto: Adevarul.

Sfârşitul de săptămână este bogat în evenimente pe toate gusturile, de la lupte K1 şi concerte, până la expoziţii şi spectacole pentru copii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fanii muzicii electronice sunt aşteptaţi sâmbătă seara în clubul Kasho, la un superconcert susţinut de Moonlight Breakfast, cel mai nou proiect electro românesc. Proiectul a început cu dreptul, având în vedere că primul concert marca Moonlight Breakfast a fost în vară, în deschiderea show-ului Jamiroquai, pe plaja de la Mamaia. După succesul de aici, au urmat participarea la două mari festivaluri: Summer Well (Romania) şi Spirit of Burgas (Bulgaria).

Moonlight Breakfast  concertează acum pentru prima dată la Braşov. Intrarea la concertul din Kasho costă 20 de lei. Cei prezenţi la eveniment vor avea ocazia să ia parte la noul show audio-video, realizat în colaborare cu Les Ateliers Nomad.

Show K1, la Hacienda

Amatorii de senzaţii tari au ocazia să asiste, tot sâmbătă, la prima ediţie a Romanian Xtreme Fighting Brașov vs România . Cei mai buni luptători braşoveni de K1, antrenaţi de Nicu Dascălu, se vor lupta cu adversari puternici, din renumite cluburi din ţară, începând cu ora 21.00, la Discoteca Hacienda.

Veţi avea ocazia să îi vedeţi în luptă pe Gabriel Paltin, Dan Mătușa, Ninel Ianculescu, dar şi pe alţi sportivi de la cluburile Respect Gym şi Markus Bella Academy. Înainte de competiţia propriu-zisă, braşovenii pot asista, de la ora 12.00, la un concurs de amatori pe reguli de K1, la care intrarea va fi gratuită. RXF este prima promoție dedicată luptătorilor din Brașov dar și publicului din oraşul nostru.

Expoziţie de fotografie, la Râşnov

Pasionaţii de aviaţie sunt aşteptaţi tot sâmbătă, de la ora 12.00, la Casa de Cultură din Râşnov, la expoziţia de fotografie „60 de ani de aviaţie militară reactivă în România (1951-2011)". Aveţi ocazia să vedeţi fotografii istorice inedite din colecţii publice şi private. Manifestarea este dedicată împlinirii a 60 de ani de la zborul primelor avioane militare cu reacţie în România.

 Concerte şi spectacole în Piaţa Sfatului

Cei care vor trece prin Piaţa Sfatului în acest weekend nu vor avea timp să se plictisească. Astăzi, de la ora 16.00, pe scena de aici vor urca, pe rând, artişi de la Şcoala Populară de Artă şi Colegiul Naţional Dr. I. Meşotă şi corul Şcolii Generale nr. 9, care vor susţine concerte de colinde şi cântece de iarnă.

Sâmbătă, de la ora 12.00, artiştii păpuşari de la Teatrul Arlechino vor prezenta spectacolul „Poveşti de Crăciun" în incinta magazinului Selgros, urmând ca duminică, de la ora 10.30, acelaşi spectacol să poată fi văzut şi în sala Teatrului Arlechino. Duminică de la ora 12.00, păpuşarii vor veni pe scena din Piaţa Sfatului unde vor prezenta spectacolul „Povestea Omuleţului Alb".


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările