S-au pus în vânzare biletele la Festivalul In Transylvania

S-au pus în vânzare biletele la
Festivalul In Transylvania

Lemon Bucket Orkestra este unul dintre capetele de afiş ale festivaluluil. FOTOIn Transylvania.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 20-23 august într-o zonă superbă la poalele Munţilor Făgăraş, pe pârtia de la Drăguş.

Ştiri pe aceeaşi temă

La ediţia din acest an vor veni trupe cunoscute pe plan internaţional:  Waldeck, Subcarpati, Jaya the Cat, N.O.H.A., ROA, Lemon Bucket Orkestra, Airtist, Paiaka sau Pixels. La Festival vor concerta şi două tripe tribute: Masterpiece – Tribute Metallica şi The Rock – Tribute AC/DC. Pe lângă concerte vor mai fi şi petreceri unde atmosfera va fi întreţinută de DJ.

Festivalul se va desfăşura în perioada 20-23 august. Biletele au fost puse deja în vânzare şi costă între 10 şi 50 de lei în funcţie de ziua aleasă. Sunt disponibile şi abonamente de 70 de lei valabile pentru toate zilele festivalului.

Festivalul oferă pe lângă un regal de muzică şi câteva zile de relaxare în aer liber. Evenimentul se va desfăşura pe pârtia de schi de la Drăguş, într-un decor superb al Munţilor Făgăraş şi chiar lângă cel mai frumos sat din România. În zonă vor fi 3000 de locuri d ecazare de la pensiuni şi până la o imensă zonă de camping dotată cu grupur sanitare şi duşuri.

Cei care ajuns la festival pot vizita o zonă superbă, pot merge la Mănăstirea Sâmbăta, Ierusalimul Ardealului sau se pot distra la Aventura Park de la Drăguş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările