S-a deschis pârtia de săniuş din Poiana Braşov

S-a deschis pârtia de săniuş din Poiana Braşov

Pârtia de săniuş a fost deschisă în prima zi a anului. Foto: Cornel Boeru

Pentru cei care nu practică schiul, s-a deschis şi pârtia de săniuş din Poiana Brasov. Ca şi în sezonul trecut, braşovenii şi turiştii vor avea la dispoziţie trei piste drepte de tubing, o pistă de tubing cu viraje şi o pârtie de săniuş, totul pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

La aceasta se adaugă şi o bandă transportoare, care le asigură turiştilor un acces facil în partea superioară a pârtiei. În acest sezon, parcul oferă noi facilităţi, comparativ cu sezonul trecut. Astfel, datorită investiţiilor de anul trecut în sistemul de iluminat, parcul va fi deschis şi după căderea întunericului, progamul fiind între orele 10.00-20.00.

O altă noutate este sistemul de tarifare, care acum este pe unitate de timp, astfel accesul în parc pentru o oră costă 20 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii, iar accesul pentru o zi este taxat cu 50 de lei pentru adulţi şi 35 de lei pentru copii. După ora 18.00, accesul pentru două ore costă 25 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru copii.

Astăzi, 1 ianuarie 2016, se poate schia în condiţii foarte bune în partea superioară a masivului Postăvarul, până la telescaunul Ruia, şi pe pârtia Bradul. Starea pârtiilor este bună, stratul de zăpadă măsoară aproximativ 60 de cm, cea mai mare parte fiind zăpadă artificială. 
Antenţie!! Funcţioneaza instalaţiile de înzăpezire artificială.


Astăzi sunt funcţionale următoarele instalaţii pe cablu: telecabină Kanzel, telecabina Capra Neagra, telegondolă, telescaun Ruia, teleschi Ruia şi teleschi Bradul (acesta va funcţiona până la ora 20.00). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările