S-a aprobat înfiinţarea unui Centru de Excelenţă în Învăţământ la Braşov

S-a aprobat înfiinţarea unui Centru de Excelenţă în Învăţământ la Braşov

Consilierii locali au aprobarea, marţi, încheierea parteneriatului între municipalitate, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Consiliul Judeţean Braşov, în vederea înfiinţării unui Centrul de Excelenţă în Învăţământ.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Tradiţia învăţământului de calitate din judeţul Braşov, rezultatele bune obţinute de elevii şcolilor braşovene la concursurile şi olimpiadele şcolare naţionale şi internaţionale, pregătirea şi dăruirea cadrelor didactice din judeţ sunt argumente care susţin necesitatea înfiinţării unui Centru de excelenţă”, se precizează în expunerea de motive prezentată aleşilor locali pentru a lua această decizie.

 „Inspectoratul Şcolar al Judeţului Braşov a selectat deja elevi de clasa a V-a, care vor forma 30 de grupe compuse din minimum opt şi maximum 15 copii. „Primăria Braşov urmează a pune la dispoziţie spaţiile necesare, în momentul de faţă fiind în analiză două variante. Din punctul nostru de vedere, cea mai bună soluţie ar fi ca acest centru să funcţioneze în noul corp al Colegiului Naţional Dr. Ioan Meşotă, care se construieşte acum. Pe de altă parte, conducerea IŞJ consideră ca cea mai bună alegere ar fi un corp al Colegiului Nicolae Titulescu, astfel că vom mai avea discuţii pe acest subiect”, a precizat viceprimarul Adina Durbacă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările