Rolem mai deschide o fabrică la Cristian şi angajează 200 de oameni

Rolem mai deschide o fabrică la Cristian şi
angajează 200 de oameni

Rolem are acum 1.200 de angajaţi la Codlea. FOTOcodlea.info

Rolem, a anunţat că investiţia se va ridica la aproximativ 8 – 10 milioane de euro, iar odată cu punerea în folosinţă a acesteia vor fi create până în 200 de noi locuri de muncă, scrie bizbrasov.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

În prezent, grupul german deţine o fabrică la Codlea şi una în Germania, 90% dintre angajaţii productivi fiind în România. La fabrica din Codlea sunt angajate aproximativ 1.200 de persoane. Firma Rolem a fost înfiinţată în toamna lui 1994, cu un număr de aproape 300 de angajaţi şi pentru început un contract solid cu Mercedes. Atunci aceasta era deţinută în coproprietate de concernul german Daimler şi de omul de afaceri Ion Ţiriac.

În 1998, Daimler a vândut divizia de componente de lemn către Draexlmaier. În 2010, grupul german a fost cumpărat de fondul de investiţii german Mutares AG, acesta relansând producţia de serie pentru alte noi piese pentru gama BMW. În prezent, cei mai importanţi clienţi ai companiei Rolem sunt BMW, Daimler şi grupul Volkswagen-Audi. Rolem produce ornamente de lemn pentru interiorul maşinilor de lux ale brandurilor Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen sau Porsche, mai scrie bizbrasov.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: