FOTO Rockstadt Extreme Fest la Râşnov. Evenimentul se va desfăşura într-un decor de vis. Se pot cumpăra şi bilete VIP

FOTO Rockstadt Extreme Fest la
Râşnov. Evenimentul se va desfăşura într-un decor de vis. Se pot cumpăra şi
bilete VIP

Festivalul va avea loc pe Valea Cărbunării. FOTOArhivă.

Evenimentul va avea loc în perioada 29-31 august pe Valea Cărbunătorii, iar toţi posesorii de bilete vor avea la dispoziţie spaţii de campare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În premieră,  pe lângă biletele obişnuite pasionaţii de rock pot cumpăra şi tichete de lux.Biletele VIP Backstage completează oferta Rockstadt Extreme Fest cu o experienţă unică şi sunt răspunsul la solicitările venite din partea celor mai înflăcăraţi fani. Ca nişte adevărate VIP-uri deţinătorii biletelor VIP Backstage vor beneficia de câteva elemente speciale: acces în culise, întâlnire cu artiştii preferaţi, autografe, poze cu artiştii, un abonament gratuit pentru ediţia din 2014 a festivalului”, subliniază organizatorii. Preţul unui bilet va fi de 150 lei.

Cele mai multe trupe invitate sunt din România, însă sunt şi invitaţi din Marea Britanie, Polonia, Bulgaria, Olanda, Irlanda, Grecia, Brazilia şi Republica Moldova. Mai mult informaţii despre eveniment pot fi găsite pe  www.rockstadtextremefest.ro.

Printre capetele de afiş ale festivalului se află trupa PRIMODRIAL, unul din numele cult ale scenei metal contemporane. Irlandezii de la PRIMORDIAL incită şi înfierbântă publicul cu îmbinarea dintre soundul răvăşitor, elementele atosferice subtile, pasajele lumioase de inspiraţie celtică sau folk metal, acordurile impunătoare de pagan metal şi accentele sumbre de black metal.

Biletele şi abonamentele la Rockstadt Extreme Fest se pot achiziţiona online, o pot face de pe : www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro şi www.metalhead.ro/bilete. Biletele costă 50 de lei pe zi, dar sunt disponibile şi abonamente la 70 de lei.

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: