REZULTATE TITULARIZARE 2013. Doar 54% dintre profesori au reuşit să obţină nota 7.00, necesară pentru un post titularizabil

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Doar 54% dintre profesori au reuşit să obţină nota 7.00, necesară pentru un post titularizabil

Profesorii aşteaptă cu sufletul la gură rezultatele finale.

Primele rezultate la examenul scris de titularizare de săptămâna aceasta s-au afişat luni, 5 august, în fiecare centru de examen, dar şi pe titularizare.edu.ro. Contestaţiile se înregistrează în perioada 5-6 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene, iar notele finale vor fi publicate pe 8 august.

UPDATE Dintre cei 731 de profesori din judeţul Braşov care au susţinut titularizarea, 396 au reuşit să obţină media 7,00, medie necesară ocupării unui pos titularizabil în judeţul Braşov. Aceste rezultate fac ca promovabilitatea la titularizare în judeţul Braşov să fie de 54,15%.

La Braşov sunt disponibile 173 de posture titularizabile Pe lângă acestea mai sunt disponibile 563 de posture de suplinitor şi 580 de fracţii de normă. Cea mai mare concurenţă este pentru o catedră de limba română unde s-au înscris 102 concurenţi pe doar 3 posturi. Anul trecut Braşovul a fost pe locul al treilea la nivel naţional cu o promovabilitate de 87,38%.

Cele mai multe dosare depuse au fost pentru educatori – 155. Totuşi, cea mai dură concurenţă va fi pentru posturile de Limba şi Literatura Română, întrucât pentru trei catedre titularizabile s-au înscris 102 candidaţi. Mai sunt însă şi 11 posturi la această disciplină cu viabilitate mai mică de 4 ani, iar cei care trec examenul sunt angajaţi pe perioadă determinată, de un an. Concurenţă va fi, însă, şi pentru posturile de educatoare. Sunt 155 de candidate înscrise, iar posturi titularizabile, cu angajare pe perioadă nedeterminată, sunt 53. Şi pentru cele 56 de posturi de învăţători/institutori sunt 89 de înscrişi De asemenea, multe dosare au fost depuse pentru disciplina Educaţie fizică şi sport – 80, Limba engleză, 61, Matematică, 49, Religie, 23, Geografie, 22, consilier psihologic, 17, Cultură civică 18.

TITULARIZARE 2013 De ce mai vor tinerii un post în învăţământ: pasiune sau lipsa unei alte opţiuni

INFOGRAFIE Rezultate finale la Titularizare 2012, pe judeţe: peste 82% din profesori au luat note mai mari de 5

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările