Rezultate finale Evaluare Naţională 2013 Braşov. Inspectoratul Şcolar a publicat listele cu mediile de admitere

Rezultate finale Evaluare Naţională 2013 Braşov. Inspectoratul Şcolar a publicat listele cu mediile de admitere

Imagine

Astăzi vor fi afişate rezultatele finale de la Evaluarea Naţională. 3.700 de elevi  de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Naţională la Braşov. Alţi 500 nu au putut da examenul deoarece au rămas corijenţi pe vară.

În fiecare clasă au fost amplasate camere video de supraveghere, iar la Braşov nu s-a înregistrat niciun incident pe timpul examenului. Anul trecut elevii au obţinut două note de 10.00 şi 648 de note între 9.00 şi 9.99. Cele mai mari medii de admitere au fost la Şaguna, Meşotă şi Informatică. Mediile finale pe baza cărora se va face admiterea la liceul se vor afişa pe site-ul www.isjbrasov.ro.

Anul acesta sunt locuri disponibile la liceu pentru toată lumea, chiar şi pentru cei care nu obţin media 5.00. Pentru filiera teoretică sunt disponibile 1.904 locuri, iar pentru cea tehnologică, 2.296 de locuri.

adevarul.ro le va oferi cititorilor săi posibilitatea să consulte notele candidaţilor din judeţ la Evaluarea Naţională, folosind un tool marca admitereliceu.ro. Notele vor fi publicate dupa ce vor apărea şi pe portalul edu.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: