Rezervaţia de urşi de la Zărneşti are un nou locatar: pe Marinică

Rezervaţia de urşi de la Zărneşti are un nou locatar: pe Marinică

17 noiembrie - Rezervaţia de urşi de la Zărneşti are un nou locatar: pe Marinică

Ursul a fost adus de la Grădina Zoologică din Slatina şi tot de acolo vor mai fi aduşi încă doi urşi şi un lup. Animalele vor fi găzduite la Zărneşti după ce Zoo Slatina a fost închisă, iar primăria nu mai avea bani să hrănească animalele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ursul Marinică a adus adus ieri, în rezervaţia de urşi „Libearty" din Zărneşti, cu o maşină a Asociaţiei „Milioane de Prieteni" Braşov.

Marinică este cel de-al 54 urs. Ele vine de la Zoo din Slatina, care a fost închisă de Agenţia de Mediu pentru că nu respecta normele internaţionale. Marinică provine din pădure, a fost găsit şi luat de pui. Săracul şi-a petrecut 14 ani din viaţă la acea grădină zoo", a declarat Cristina Lapis, preşedintele Asociaţiei „Milioane de Prieteni, administratorul parcului natural de urşi din Zărneşti, citat de www.bzb.ro.

Ceilalţi doi urşi şi lupul vor sosi în cursul acestei săptămâni şi vor fi găzduiţi în nişte cuşti special amenajate pentru ei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările