Restricţii pe pârtiile de schi din Poiană săptămâna viitoare

Restricţii pe pârtiile de schi din
Poiană săptămâna viitoare

Pe pârtia Bradul se va putea schia în condiţii excelente. FOTOAdevărul.

Partea superioară a pârtiei Lupului şi cea inferioară a pârtiei Subteleferic vor fi închise turiştilor. Aici se desfăşoară probele de schi alpin al FOTE, dar şi antrenamentele sportivilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se va putea schia în condiţii bune pe pârtiile Bradul, Drumul Roşu, Kanzel, Stadion şi Sulinar.  „Toate zonele restricţionate vor fi semnalizate şi marcate corespunzător, pentru a ne asigura că sportivii şi turiştii, amatori de schi, se află în deplină siguranţă. Rugăm publicul să respecte aceste marcaje şi restricţii. Totodată am solicitat sprijinul Jandarmeriei Montane, pentru menţinerea siguranţei în zona de concurs“ au transmis organizatorii FOTE.

La competiţia de schi alpin din cadrul FOTE 2013 vor participa 187 sportivi - fete şi băieţi, născuţi în perioada 1995 şi 1996, precum şi 82 oficiali. Competiţia de schi alpin va începe luni, 18 februarie, cu prima rundă a probei de slalom uriaş pentru fete, care se va desfăşura între orele 10.00 şi 11.30. A doua rundă va începe la ora 13.30 şi va fi încheiată la ora 15.00.
 

Marţi va fi rândul băieţilor să îşi demonstreze abilităţile la slalom uriaş, pentru ca miercuri să revină sportivele pe pârtii, pentru proba de slalom. Joi, 21 februarie, băieţii se vor întrece şi ei la aceeaşi probă.
Orele la care sunt programate competiţiile respectă orarul primei zile de concurs. În ultima zi a festivalului, competiţia de schi alpin va fi încheiată prin concursul de slalom paralel, pe echipe mixte. Probele de vineri sunt programate între orele 8.00 şi 17.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: